• Dela sidan:

Om oss

Läkarhuset Öster är en väletablerad verksamhet som redan drygt tio år innan vårdvalet bedrev primärvård enligt vårdavtal med Landstinget i Jönköpings län. Sedan 1 juni 2010 ingår vi i vårdvalet. Vårdcentralen är belägen på Kålgårdsområdet med utlagd mottagning på Torsvik. Verksamheten är väletablerad med ett stort patientunderlag och en fullt utbyggd mottagning. Vi arbetar med god service och hög tillgänglighet där en fast läkarkontakt är en självklarhet.

Till mottagningen på öster ››

Läkarhuset Väster är en väletablerad verksamhet som bedriver primärvård. Sedan 1 juni 2010 ingår vi i vårdvalet. Verksamheten är väletablerad med ett stort patientunderlag som arbetar med god service och hög tillgänglighet, där en fast läkarkontakt är en självklarhet.

Till mottagningen på väster ››

Läkarhuset i Huskvarna är en liten vårdcentral i nyrenoverade lokaler. Vi tror på den lilla organisationen och dess fördelar med närhet och kontinuitet. Vår ambition är att du lätt och snabbt ska kunna få tid hos oss och att du ska bli professionellt och vänligt bemött. Vi har ett unikt samarbete under samma tak med Friskis & Svettis för god rehabilitering.

Till mottagningen i Huskvarna ››

Mottagningen på Torsvik är en filial till Läkarhuset. Läkare bemannar två förmiddagar i veckan, då även sjuksköterska finns på plats.

Till mottagningen på Torsvik ››

Om Läkarhuset

Välj vårdcentral