• Dela sidan:

Sjukgymnastik

Sjukgymnastik, Jönköping

Kontakta sjukgymnastiken om du vill ha råd och inspiration för att komma igång med fysisk aktivitet. Anpassad träning kan förebygga, men även vara en behandling vid sjukdom, skador och smärta. Vi kan hjälpa dig att analysera orsaken till dina problem. Tillsammans planerar vi eventuell behandling eller andra åtgärder.

Du kan kontakta oss av olika anledningar, exempelvis:

  • Smärtor från muskler och leder i rygg, nacke och övriga kroppen
  • Rehabilitering efter skador
  • Stroke och andra neurologiska sjukdomar
  • Huvudvärk, migrän och yrsel
  • Stressrelaterade symtom
  • Andningsrelaterade symtom

Vi är specialiserade på besvär från muskler, leder och ryggraden. Vi hjälper dig att analysera orsakerna till dina besvär och ger råd angående träning och behandling. Till oss kan du komma med eller utan remiss.

Artrosskola

Läkarhuset erbjuder artrosskola för patienter med artros i höft, knä och hand. Den består av en teoretisk del och en valbar träningsdel. Den teoretiska delen är uppdelad på två tillfällen, en och en halv timme per tillfälle.

Artrosskolan använder sig av BOA-konceptet som står för "Bättre Omhändertagande av patienter med Artros". BOA är ett nationellt kvalitetsregister, genom BOA vill man att alla patienter ska erbjudas likvärdig behandling oavsett var de bor eller söker vård. Undervisningen i patientskolan är baserad på långvarig forskning och i linje med Socialstyrelsens riktlinjer vid artros.

Välkommen att kontakta oss för tidsbeställning och rådgivning:

010 -242 82 20

Personal

Anette Åhlgren

Anette Åhlgren
Sjukgymnast

Johannes Berglund

Johannes Berglund
Sjukgymnast

Emelie Hultman

Emelie Hultman
Sjukgymnast


  

Jönköping Väster

Välj vårdcentral